UGAL

Cafeneaua de Inovare - ediţia a-IX-a


Cea de-a 9-a ediţie a Cafenelei de Inovare, organizată în parteneriat cu Active and Assisted Living (AAL), va avea loc pe data de 14 decembrie 2018, începând cu ora 12.00, la TechHub Bucharest şi va aborda subiectul sănătății digitale. Discuţia va fi axată pe interesul investitorilor pentru soluții noi în domeniul sănătății, impactul investițiilor în raport cu rentabilitatea și modul în care acestea sunt evaluate.

Evenimentul, desfășurat în limba engleză, va consta într-o sesiune de pitching dedicată companiilor active în sectorul AAL, care își vor prezenta soluțiile în fața unui juriu format din investitori, fiind urmată de două paneluri de dezbateri: primul va analiza cum este privit impactul de către investitori și cum este evaluat acesta, iar cel de-al doilea va aborda folosirea tehnologiei digitale și a calculului de înaltă performanță în zona medicală prin prezentarea unor aplicații practice.

Evenimentul este deschis tuturor celor interesaţi. Participarea este gratuită și se face pe baza ÎNREGISTRĂRII, online, în prealabil, în limita locurilor disponibile.

Detalii privind evenimentul sunt disponibile la adresa: cafeneauadeinovare.ro.

Contact:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.