UGAL

EUREKA innovation across borders

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Invățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) organizează „EUREKA – innovation across borders” un eveniment public de diseminare a instrumentelor de finanţare şi a proiectelor, cu parteneri români, finanţate la nivelul reţelei EUREKA.
Evenimentul are loc în data de 5 iulie 2017, începând cu ora 14:00, la Centrul Infoeuropa dinBucureşti (Calea Victoriei, Nr.88).

EUREKA este o reţea reputată de cooperare pan-europeană, locul unde companiile, care îşi bazează afacerile pe produse, tehnologii, servicii dezvoltate prin cercetare-dezvoltare-inovare, pot să dezvolte proiecte comune cu parteneri precum companii sau organizaţii de cercetare rezidente în ţările membre ale iniţiativei printre care se numără şi România.

Evenimentul este adresat tuturor celor interesaţi de programele EUREKA care facilitează mobilitatea cercetătorilor, circulația ideilor și a cunoștințelor, accesul la rețele transnaționale de colaborare şi care doresc să interacţioneze cu beneficiari ai unor astfel de proiecte, să schimbe impresii şi să înveţe din experienţa acestora.

Accesul la eveniment se face pe baza înregistrării la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. numărul locurilor disponibile fiind limitat.

Detalii privind programele EUREKA sunt disponibile la adresa: https://uefiscdi.ro/proiecte-eureka-traditional-network-eureka-cluster-si-eurostars.