UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 277 din 29 octombrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de Administrație nr. 112/19.10.2021 și nr. 113/20.10.2021 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 29 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare al programului de studii universitare de masterat Securitate vamală și transfrontalieră (la Chișinău), în vederea încadrării în domeniul acreditat Drept, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 2. Se apobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Nutriție (la Chişinău), domeniul de masterat Ingineria produselor alimentare, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, în cadrul Facultății Transfrontaliere, valabil începând cu anul universitar 2022 - 2023.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Nutriție (la Chişinău), domeniul de masterat Ingineria produselor alimentare, din cadrul Facultății Transfrontaliere.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de masterat Nutriție (la Chişinău), domeniul de masterat Ingineria produselor alimentare, din cadrul Facultății Transfrontaliere, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email