UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 276 din 29 octombrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de Administrație nr. 110/18.10.2021 și nr. 112/19.10.2021 înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 29 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Business Intelligence, domeniul de masterat Informatică economică, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, începând cu anul universitar 2022 - 2023.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului de studii universitare de masterat Business Intelligence, domeniul de masterat Informatică economică, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări a documentației programului de studii universitare de masterat Business Intelligence, domeniul de masterat Informatică economică, în vederea înscrierii calificărilor în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior – RNCIS.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea cursului de formare continuă Utilizarea unui sistem integrat de gestiune financiară pentru luarea deciziilor manageriale, forma de învățământ cu frecvență, domeniul de licență Management, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, începând cu anul universitar 2021 - 2022.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Utilizarea unui sistem integrat de gestiune financiară pentru luarea deciziilor manageriale, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email