UGAL

Campionatul Național Universitar de atletism, ediția 2019, s-a încheiat duminică, 27 ianuarie, cu ultimele probe. De la ora 9.00 și până aproape de ora 13.00, spectatorii prezenți în Sala de Atletism din Bacău au asistat la probe dintre cele mai spectaculoase. Printre câștigătorii zilei s-a numărat și studenta noastră Iulia Nicoleta Banaga. Aceasta a câștigat proba de 60 m garduri, cu timpul de 8,88 s, iar la proba de 400 m, studenta noastră a ocupat poziția secundă. 

Campionatul Național Universitar de sală a fost organizat în parteneriat de Federația Sportului Școlar și Universitar şi Universitatea „Vasile Alecsandri" din Bacău, Facultatea de Ştiințe ale Mişcării Sportului şi Sănătății, cu sprijinul Federației Române de Atletism, al Direcției Județene pentru Tineret şi Sport Bacău şi al Inspectoratului Județean Şcolar Bacău.

În aceeași perioadă și în aceeași locație, în paralel cu Naționalele Universitare au avut loc și întrecerile din cadrul Etapei 1 a Campionatului Național de sală pentru seniori, tineret și juniori 1.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email