UGAL

Societatea Studenților Mediciniști Galați se pregătește să dea startul înscrierilor la Programul Național de Mobilități Studențești „TransMed”- ediția de primăvară, ce va avea loc simultan, în perioada 14-20.04.2018, în toate centrele de medicină din țară și Chișinău.

Schimbul Interuniversitar „TransMed” este un proiect bianual implementat de SSMG, în colaborare cu Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România și reprezintă cel mai tare schimb de experiență adresat studenților de la specializarea Medicină Generală, anii de studiu II- VI, cât și studenților de la specializarea Asistență Medicală Generală, anii de studiu II-IV.

Prin acest proiect, participanții au  ocazia să studieze timp de o săptămână în alt centru universitar de medicină din țară și Chișinău, să cunoască persoane noi, dar și să viziteze orașul respectiv, familiarizându-se cu un alt mediu studențesc.

Înscrierile în program se desfășoară la Galați în 2 etape:
  • în perioada 19-25 februarie 2018, studenții interesați de a participa la schimb vor completa următorul formular: https://goo.gl/forms/2hggj680lY8ooudy2;
  • în perioada 26 februarie- 2 martie 2018, aceștia vor fi contactați de către coordonatorul local TransMed, pentru a-și depune dosarul de participare, personal,  la sediul SSMG. 
 
Pentru a putea să se înscrie la schimbul interuniversitar, studenții mediciniști gălățeni trebuie să întocmească un dosar care să cuprindă obligatoriu o adeverință cu media finală ponderată a anului universitar precedent; formularul de înscriere (se completează la sediul SSMG) și facultativ: copii xerox după adeverințe sau diplome care le atestă participarea la workshop-uri și maniferstări științifice cu tematică medicală, din perioada 1 octombrie 2017-14 februarie 2018, precum și adeverințe care să ateste că sunt voluntari în cadrul organizațiilor studențești de medicină oficial recunoscute. Pe baza acestor documente se va face un punctaj în urma căruia participanții vor fi repartizați în ordinea preferințelor, astfel încât aceștia  să ajungă în centrul universitar dorit.

Persoanele doritoare pentru a se înscrie în cadrul proiectului sunt rugate să pregătească documentele necesare și să completeze acest formular (până la data de 25.02.2018), în urma căruia vor fi ulterior contactate pentru depunerea dosarului de către coordonatorul local: https://goo.gl/forms/2hggj680lY8ooudy2

Pentru mai multe detalii, contactați coordonatorul local al proiectului: Daniela Mihalcia- 0784 107 978
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email