UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 28 din 29 aprilie 2016


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, din data de 29.4.2016,

HOTĂRĂȘTE:
 


Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, înființarea programului de studii universitare de masterat Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică, domeniul Științe administrative, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică, domeniul Științe administrative, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Planul de învățământ  se transmite Senatului universitar spre aprobare.    

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, înființarea programului de studii universitare de masterat Combaterea criminalității informatice, domeniul Drept, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Combaterea criminalității informatice, domeniul Drept, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, valabil începând cu anul universitar 2016-2017.
Planul de învățământ  se transmite Senatului universitar spre aprobare.    

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email