UGAL

 

ANUNŢ

 

IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 23.09.2020, ora 10.00, la adresa publică: 
https://teams.microsoft.com/_#/school/conversations/General?threadId=19:45fc16100ee74ad1bc4d258a1e3efaca@thread.tacv2&ctx=channel
va avea loc susţinerea publică online a tezei de doctorat intitulată:

CERCETĂRI PRIVIND FOLOSIREA UNOR EXTRACTE ȘI PULBERI VEGETALE CA ANTIOXIDANTE NATURALE ÎN PRODUSE DIN CARNE CRUDE ȘI PROCESATE”,

elaborată de domnul BORUZI C.G. ANDREI-IULIAN, în vederea atribuirii titlului ştiin­ţi­fic de doctor în domeniul  Ingineria produselor alimentare.

 

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
 

Președinte Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Conducător de doctorat Prof. univ. dr. ing. Violeta NOUR (CV)
Universitatea din Craiova
Referenți oficiali:   1. Prof. univ. dr. Mariana-Atena POIANĂ (CV)
Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara
2. Prof. univ. dr. Georgiana-Gabriela CODINĂ (CV
Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
3. Prof. univ. dr. ing. Gabriela RÂPEANU (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Rezumatul tezei de doctorat

  • Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/2593;
  • Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email