UGAL

A început acțiunea de distribuire a tabletelor către cei 722 de studenți din grupul țintă al Proiectului „Creșterea accesului studenților universității la educație online – UNITEC”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. „Acest proiect reprezintă o oportunitate pentru studenții și cadrele didactice ale universității de a utiliza cele mai noi echipamente din domeniul ITC în procesul educațional. Studenții noștri vor beneficia de 722 tablete cu acces gratuit la Internet, pe care universitatea le va pune la dispoziție în cadrul proiectului“, a declarat prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Conform condițiilor axei de finanțare, selecția grupului țintă s-a realizat pe criterii economice. În cadrul proiectului se acordă spre folosință tablete studenților care beneficiază de burse sociale. Sunt tineri care doresc să învețe, să facă performanță și au nevoie de instrumente de acces la activitățile didactice desfășurate online, datorită pandemiei. Mulțumesc domnului rector pentru sprijinul acordat în cadrul proiectului și echipei de proiect pentru implementare”, a declarat prof. univ. dr. ec. ing. habil. Silvius Stanciu, Prorector U.D.J.G., directorul acestui proiect.

Proiectul - Creşterea accesului studenţilor universității la educație online, UNITEC, este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, în baza Contractului de finanțare nr. 321/233t din 06.08.2021, încheiat cu Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale.

Valoarea totală a proiectului este de 2093339, 26 lei, contribuția instituției gălățene fiind de 2%. Proiectul se implementează pe o perioadă de 12 de luni, începând cu data de 06.08.2021.

Date de contact.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, str. Domnească, nr. 47, 800008, Galați, România

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Tel: +40 336 130 109, Fax: +40 236 461 353

Prof. dr. habil. Silvius STANCIU – Director de proiect

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email