UGAL

Congresul Național cu participare internațională GALMED 2020 pentru studenți, farmaciști, medici rezidenți, medici dentiști, asistenți medicali generaliști și moașe, eveniment ştiinţific și educațional organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, în colaborare cu Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, se va desfășura anul acesta în perioada 19–22 noiembrie exclusiv online, pe platforma Google Meet.

Măsura vine în contextul situației epidemiologice actuale și a Hotărârii nr. 6 a Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României. Manifestarea, ajunsă la a X-a ediție cuprinde cinci domenii medicale: Medicină Generală, Medicină Dentară, Asistență Medicală Generală, Moașe și Farmacie. Numărul de participanţi a fost estimat la 500 de studenţi, medici rezidenţi, medici dentiști, farmacişti, asistenți medicali și moașe, la care se adaugă invitaţii speciali.  

 
În cele patru zile ale congresului, cei care se înscriu chiar și în calitate de participant pasiv (fără lucrare științifică) vor avea acces atât la prezentările lucrărilor științifice, cât și la workshop-urile tematice din domeniul sănătății. Prin acest Congres, S.S.M.G. creează un mediu favorabil schimbului de informații din sfera medicală și farmaceutică între participanți și invitați, oferindu-le studenților posibilitatea de a-și exprima cunoștințele și opiniile în cadrul prezentărilor interactive, iar cele mai bune dintre lucrări vor fi premiate substanțial. 
 
Congresul este creditat de către Colegiul Medicilor din România cu puncte de Educație Medicală Continuă și de către Colegiul Farmaciștilor din România cu puncte de Educație Farmaceutică Continuă.
 
Pentru înscrieri și detalii suplimentare accesați site-ul: www.galmed.ssmg.ro.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email