UGAL

În 23 septembrie 2022, la sediul Thecon Galați, a avut loc Hackathon-ul Open Hub, proiect finanțat prin Semimaraton Galați 2022, program al Fundației Comunitare Galați. Tema concursului a fost crearea unui dispozitiv capabil să analizeze calitatea aerului din orașul Galați și să transmită datele prin intermediul unui modul GSM către un server, pentru ca acestea să poată fi făcute publice pe o platforma ce urmează să fie lansată.

Premiul concursului a fost câștigat de Echipa Rebooters, echipă compusă din studenții Facultății de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității noastre. Această echipă a fost formată din Podaru Mihai (student anul 2, specializarea Automatică și Informatică Aplicată), Andrei Lăbuș (student anul 2, specializarea Automatică și Informatică Aplicată), Claudia Anghel (studentă anul 3, specializarea Automatică și Informatică Aplicată) și Cristian Iordăchescu (student anul 1, specializarea Calculatoare).

Acum studenții au două săptămâni la dispoziție pentru a face un prototip complet funcțional care să fie gata de pus la muncă pe teren.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email