UGAL

 

ANUNŢ

 

IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 04.12.2020, ora 11.00, la adresa publică
https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a1a86e71b0e5d47b08b6079122dbaf804%40thread.tacv2/conversations?groupId=6bc88f24-4976-48d6-99ce-26c43fcb3fd5&tenantId=445e5699-60fa-4f59-8e7f-778197a4d740
va avea loc susţinerea publică online a tezei de doctorat intitulată:

„INFLUENȚA ADAOSULUI DE PUDRĂ DE MĂCEȘE ASUPRA REOLOGIEI ALUATULUI ȘI A CALITĂȚII PÂINII”

elaborată de doamna PIRCU C. NICOLETA (VARTOLOMEI), în vederea atribuirii titlului ştiin­ţi­fic de doctor în domeniul  Ingineria produselor alimentare.

 

Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
 

Președinte Prof. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Conducător de doctorat Prof. dr. ing. Maria TURTOI (CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Referenți oficiali:   1. Cercet. șt. gr. I dr. ing. Nastasia BELC (CV)
Director general - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, IBA București; Membru titular al Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu Șișești”
2. Prof. dr. ing. Silvia MIRONEASA (CV
Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava
3. Prof. dr. ing. Iuliana BANU(CV)
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Rezumatul tezei de doctorat

  • Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://www.arthra.ugal.ro/handle/123456789/2593;
  • Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email