ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 17.10.2024, ora 13.00, în sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate:
„DEZVOLTAREA DE PRODUSE DIN CARNE ÎMBOGĂȚITE ÎN ACIZI GRAȘI POLINESATURAȚI OMEGA 3: ASPECTE NUTRIȚIONALE, TEHNOLOGICE ȘI SENZORIALE”
elaborată de doamna LAZĂR V. NICOLETA (CÎRSTEA), în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte: | Prof. univ. dr. ing. BAHRIM Gabriela-Elena (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Conducător de doctorat: | Prof. univ. dr. ing. NOUR Violeta (CV) Universitatea din Craiova |
Referenți oficiali: | 1. Prof. univ. dr. ing. OROIAN Mircea-Adrian (CV) Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava 2. Prof. univ. dr. ing. TIȚA Ovidiu (CV) Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu 3. Prof. univ. dr. ing. BANU Iuliana (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
- Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/21629;
- Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.