ANUNŢ
IOSUD - Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi vă face cunoscut că, în ziua de 30.06.2023, ora 10.00, în sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, va avea loc susţinerea publică a tezei de doctorat intitulate:
„FOOD-GRADE FUNCTIONAL COMPOSITES BASED ON YELLOW ONION SKINS, PEPTIDES AND PROBIOTICS”/
„COMPOZITE FUNCȚIONALE PE BAZĂ DE COJI DE CEAPĂ GALBENĂ, PEPTIDE ȘI PROBIOTICE PENTRU APLICAȚII ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ”
elaborată de doamna MILEA C. ȘTEFANIA-ADELINA, în vederea atribuirii titlului ştiinţific de doctor în domeniul Ingineria produselor alimentare.
Comisia de doctorat are următoarea componenţă:
Președinte: | Prof. univ. dr. ing. Gabriela-Elena BAHRIM (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Conducător de doctorat: | Prof. univ. dr. ing. habil. Nicoleta STĂNCIUC (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
Referenți oficiali: | 1. Prof. univ. dr. Nataša POKLAR ULRIH (CV) Universitatea din Ljublijana 2. Prof. univ. dr. chim. habil. Adela-Mariana PINTEA (CV) Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca 3. Prof. univ. dr. ing. habil. Iuliana APRODU (CV) Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați |
- Rezumatul tezei de doctorat (în limbile română și engleză) poate fi consultat în cadrul Depozitului digital instituțional ARTHRA la adresa: http://arthra.ugal.ro/handle/20.500.14043/21629;
- Teza de doctorat în format tipărit poate fi consultată la biblioteca universității.