UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 26/03.03.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 03 martie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează Procedura privind conflictele de interese și soluționarea acestora, având în vedere avizul pozitiv al Biroului Juridic. (Anexa 1)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


Art. 2. Se avizează Procedura privind incompatibilități și soluționarea acestora, având în vedere avizul pozitiv al Biroului Juridic. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 3. Se avizează Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație, având în vedere avizul pozitiv al Biroului Juridic. (Anexa 3)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Secretariat, redistribuirea locurilor bugetate, rămase libere la nivelul universității la ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat, facultăților care pot primi locuri bugetate, conform Anexei 4.

 

Art. 5. Se avizează solicitarea formulată de Direcția Juridică și Resurse Umane prin Biroul Personal privind organizarea examenului de promovare în grade sau trepte profesionale a personalului, pentru Albotă Soare Irina Oana, angajată în cadrul Departamentului Calculatoare și tehnologia informației, în funcția IS, care a formulat cerere și îndeplinește condițiile de admisibilitate pentru înscrierea la examenul de promovare pentru funcția de inginer IAS, organizat în trimestrul I al anului 2022.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

Art. 6. Se avizează, având în vedere avizul pozitiv al Biroului Juridic, solicitarea nr. RCF969/1.3.2022, formulată de „Asociația multiculturalitate și cooperare transfrontalieră”, entitate juridică în curs de înființare, prin președintele acesteia, doamna conf. univ. dr. Gina Necula, privind transmiterea cu titlu gratuit a spațiului din Galați, Str. Domnească nr. 111, Corp K, sala K101, spațiu necesar pentru funcționarea sediului social al „Asociației multiculturalitate și cooperare transfrontalieră”.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Procedura privind conflictele de interese și soluționarea acestora

Anexa 2 Procedura privind incompatibilități și soluționarea acestora

Anexa 3 Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenelor de licență/diplomă și disertație

Amexa 4 Redistribuirea locurilor bugetate

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email