UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 85 din 15 mai 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 15 mai 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Măsurile pentru implementarea Ordonanței de urgență nr. 58/2020 în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea Anexei 1.1. a Metodologiei de desfășurare a concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020, privind Criteriile pentru examenul de admitere în învățământul superior, la ciclul de studii universitare de licență, învățământ cu frecvență, aprobată de Consiliul de administrație, prin HCA nr. 16 din 17 martie 2020 și de către Senatul universitar prin HS nr. 71 din 27 martie 2020, conform Anexei 2.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea Anexei 3.1. a Metodologiei de desfășurare a concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020, privind Criteriile pentru examenul de admitere în învățământul superior, la ciclul de studii universitare de masterat, învățământ cu frecvență, aprobată de Consiliul de administrație prin HCA nr. 16 din 17 martie 2020 și de către Senatul universitar prin HS nr. 71 din 27 martie 2020, conform Anexei 3.

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea Structurii anului universitar 2019-2020 pentru anii de studii terminali, ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat, pentru fiecare facultate în parte, în conformitate cu prevederile Hotărârii Senatului nr. 79 din 23 aprilie 2020 și cu hotărârile consiliilor facultăților.

Art. 5.  Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea Calendarului privind desfășurarea concursului de admitere la studii universitare de doctorat pentru sesiunea iulie 2020, aprobat de Consiliul de administrație prin HCA nr. 23 din 25 martie 2020 și de către Senatul universitar, prin HS nr. 74 din 10 aprilie 2020, conform Anexei 4.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Raportul privind activitatea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic în anul 2019. (Anexa 5)

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU


Anexa nr. 1 Măsurile pentru implementarea Ordonanței de urgență nr. 58/2020 în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 2 Modificarea criteriilor pentru examenul de admitere în învățământul superior la ciclul de studii universitare de licență, învățământ cu frecvență
Anexa nr. 3 Modificarea criteriilor pentru examenul de admitere în învățământul superior la ciclul de studii universitare de masterat, învățământ cu frecvență
Anexa nr. 4 Noul calendar privind desfășurarea concursului de admitere la studii universitare de doctorat pentru sesiunea iulie 2020
Anexa nr. 5 Raportul privind activitatea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic în anul 2019

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email