UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 106 din 31 iulie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 31 iulie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea următoarelor planuri de învățământ:

Nr. crt. Facultatea Programul de studii universitare
Licență
1. Istorie, Filosofie și Teologie Artă sacră
2. Filosofie
3. Istorie
4. Relații internaționale și studii europene
5. Teologie ortodoxă asistență socială
6. Resurse umane
7. Sociologie
8. Economie și Administrarea Afacerilor Contabilitate și informatică de gestiune
9. Finanțe și bănci
10. Management
11. Marketing
Masterat
12. Inginerie Modelare și simulare în inginerie mecanică
13. Istorie, Filosofie și Teologie Geopolitică și interferențe sociale și culturale est-europene (interdisciplinar cu domeniile: Filosofie, Sociologie)

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea cursului de formare continuă Metode alternative și interdisciplinare de predare prin intermediul platformelor informatice, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru cursul de formare continuă sus-menționat.

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la solicitarea Facultății Transfrontaliere, reorganizarea componenței departamentelor din cadrul facultății, începând cu anul universitar 2020-2021, conform Anexei 1.

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, la propunerea Biroului Erasmus+, coroborat cu avizul favorabil formulat de Biroul Juridic, modificarea Regulamentului propriu de recunoaștere a perioadelor de studii sau de plasament efectuate în cadrul mobilităților Erasmus+, aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 91/12.6.2020. (Anexa 2)

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Reorganizarea componenței departamentelor din cadrul Facultății Transfrontaliere, începând cu anul universitar 2020-2021
Anexa nr. 2 Modificarea Regulamentului propriu de recunoaștere a perioadelor de studii sau de plasament efectuate în cadrul mobilităților Erasmus+

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email