UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 105 din 27 iulie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 27 iulie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Creează un curs și ajută-i pe tineri să se dezvolte în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de Administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă mai sus-menționat.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cu avizul favorabil al Biroului Juridic al universității și al Comisiei juridice și de etică a Senatului universitar, coroborat cu prevederile art. 23, alin. (4) din Carta Universității „Dunărea de Jos” din Galați și cu dispozițiile art. 133, alin. (3) din Legea educației naționale, nr. 1/2001, propunerea Consiliului Facultății de Inginerie de înființare a Departamentului Ingineria materialelor și a mediului, rezultat din comasarea Departamentului de Știința și ingineria materialelor cu Departamentul Ingineria mediului și securității în industrie. Hotărârea se aplică începând cu data de 1 august 2020, la propunerea Consiliului de administrație.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie de lichidare a programului de studii universitare de masterat Istorie și spiritualitate filocalică, domeniul de masterat Teologie.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email