UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 107 din 3 august 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 3 august 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Medicină (în limba engleză), domeniul de licență Sănătate, învățământ cu frecvență, la Facultatea de Medicină și Farmacie.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Medicină (în limba engleză), domeniul de licență Sănătate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Medicină și Farmacie.

Art.3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de licență Medicină (în limba engleză), domeniul de licență Sănătate, în vederea înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Invățământul Superior.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, coroborat cu avizul favorabil formulat de Biroul Juridic, Metodologia privind regimul actelor de studii și al documentelor universitare în cadrul Universității „Dunărea de jos” din Galați pentru anul 2020. (Anexă)

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa Metodologia privind regimul actelor de studii și al documentelor universitare în cadrul Universității „Dunărea de jos” din Galați pentru anul 2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email