UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 29 din 14 mai 2015


Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în şedinţă ordinară, în data de 14/05/2015,

HOTĂRĂŞTE:

 

Art. 1. Se amână discutarea şi votul asupra Regulamentului de utilizare a reţelei pentru comunicaţii de date şi a calculatoarelor conectate la reţea din cadrul UDJG, până la includerea observaţiilor formulate de senatori în textul final.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administraţie, Regulamentul privind obţinerea atestatului de abilitare în UDJG, avizat de CSUD. (Anexa 1)

Art. 3. Se amână, până la şedinţa din iulie a Senatului universitar, aprobarea solicitării dlui prof. dr. Adrian Micu, cadru didactic titular în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, abilitat prin O. M. nr. 623/6.11.2014, afiliat în calitate de conducător de doctorat la IOSUD – UDJG, de a fi conducător de doctorat asociat la Şcoala doctorală interdisciplinară din cadrul Universităţii „Transilvania” din Braşov, domeniul Marketing.

Art. 4. Se aprobă criteriile specifice propuse de către facultăţi pentru ocuparea posturilor didactice vacante de asistent şi de lector sau şef de lucrări scoase la concurs. (Anexa 2)

Art. 5. Referitor la solicitarea Consiliului de administraţie ca statele de funcţii pentru învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă să fie întocmite la Departamentul pentru învăţământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă, începând cu anul universitar 2015/2016, vor fi aplicate prevederile art. 16 din Regulamentul privind organizarea, desfăşurarea şi normarea activităţilor didactice la formele de învăţământ la distanţă şi cu frecvenţă redusă, aprobat de Senatul UDJG în şedinţa din data de 04/04/2013.

Art. 6. Se aprobă propunerea Consiliului de administraţie de înfiinţare a programului de studii universitare de masterat „Relaţiile de familie şi protecţia copilului”, domeniul „Ştiinţe administrative”, la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.

Art. 7. Se aprobă planul de învăţământ pentru programul de studii universitare de masterat „Relaţiile de familie şi protecţia copilului”, domeniul „Ştiinţe administrative”, care va rula la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.

Art. 8. Se aprobă cererile de întrerupere/prelungire a studiilor universitare de doctorat formulate de către următorii studenţi doctoranzi, conform rezoluţiei directorului CSUD:

a. Filip Mihaela (Bratu), anul II, domeniul Ingineria produselor alimentare, forma de învăţământ cu frecvenţă, forma de finanţare buget cu bursă, întrerupere un an, începând cu data de 01/10/2014.
b. Moraru Radion, anul III, domeniul Calculatoare şi tehnologia informaţiei, forma de învăţământ cu frecvenţă, forma de finanţare cu taxă, întrerupere un an, începând cu data de 01/10/2014.
c. Stoica Irina, anul VI, domeniul Inginerie industrială, forma de învăţământ fără frecvenţă, forma de finanţare cu taxă, prelungire şase luni, începând cu data de 01/04/2015.

Art. 9. Se aprobă cererea formulată de către Andreea Vaman, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, specializarea Drept, domeniul Drept, promoţia 2013, de a susţine examenul de finalizare a studiilor la Universitatea „Danubius” din Galaţi.

Art. 10. Se aprobă componenţa comisiilor pentru concursul care se va desfăşura în vederea ocupării posturilor didactice vacante de asistenţi, pe perioadă determinată, în semestrul al II-lea al anului universitar 2014/2015. (Anexa 3)
    
 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Regulamentul privind obţinerea atestatului de abilitare în UDJG
Anexa nr. 2 Criterii specifice pentru ocuparea posturilor didactice vacante de asistent şi de lector sau şef de lucrări
Anexa nr. 3 Componenţa comisiilor pentru concursul în vederea ocupării posturilor didactice vacante

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email