UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 35/28.03.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, întrunit în ședință ordinară, în data de 28 martie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:


Art. 1. Se avizează planul de învățământ al programului de studii universitare de licenţă Amenajări hidrotehnice şi protecţia mediului, domeniul de licenţă Ingineria mediului, forma de învăţământ cu frecvenţă, durata studiilor 4 ani, valabil începând cu anul universitar 2022-2023, de la Facultatea de Inginerie.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează planul de învățământ al programului de studii universitare de licenţă Medicină dentară, domeniul de licență Sănătate, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor 6 ani, valabil începând cu anul universitar 2022-2023, de la Facultatea de Medicină și Farmacie.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează Raportul de autoevaluare, în vederea încadrării în domeniul acreditat Ingineria produselor alimentare, a programului de studii universitare de masterat Nutriție (la Chișinău), învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea Transfrontalieră.
Raportul de autoevaluare se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a programului de studii universitare de licență Arhitectură navală, domeniul Arhitectură navală, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Arhitectură Navală.
Raportul de autoevaluare se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a programului de studii universitare de licență Sisteme și echipamente navale, domeniul Arhitectură navală, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Arhitectură Navală.
Raportul de autoevaluare se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, a programului de studii universitare de licență Marketing, domeniul Marketing, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.
Raportul de autoevaluare se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se avizează, cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, solicitarea AIESEC Galați privind acordarea în folosință gratuită a spatiului situat în Galati, strada Gării nr. 61, Cămin IB, etaj 1, prin încheierea unui contract de comodat în acest sens, conform Anexei 1.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se avizează cuantumul tarifelor de cazare, care vor fi plătite de studenții români și străini înmatriculați la toate ciclurile de studii universitare, angajați ai universității, terți, precum și pentru tranzitul hotelier, aferent semestrului al II-lea al anului universitar 2021-2022, conform Anexei 2.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 9. Se avizează, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat și cu avizul Biroului Juridic, Rapoartele de evaluare internă pentru anul 2021 a Școlilor doctorale din cadrul IOSUD – UDJG, după cum urmează:

  • Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială – Anexa 3;
  • Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești – Anexa 4;
  • Școala doctorală de Științe biomedicale – Anexa 5;
  • Școala doctorală de Științe socio-umane – Anexa 6.

Rapoartele se transmit Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Contract de comodat AIESEC Galați

Anexa 2 Cuantumul tarifelor de cazare, care vor fi plătite pe parcursul semestrului al II-lea al anului universitar 2021-2022

Rapoartele de evaluare internă pentru anul 2021 a Școlilor doctorale din cadrul IOSUD – UDJG

  • Anexa 3 Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială
  • Anexa 4 Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești
  • Anexa 5 Școala doctorală de Științe biomedicale
  • Anexa 6 Școala doctorală de Științe socio-umane
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email