UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 34/22.03.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 22 martie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:


Art. 1. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de licență „Sisteme de producție digitale”,  domeniul „Inginerie industrială”, învăţământ cu frecvenţă,  de la Facultatea de Inginerie, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a  domeniului de studii universitare de masterat „Chimie” și Raportul de autoevaluare a  programului de studii universitare de masterat „Analiza și controlul produselor agrochimice, farmaceutice și cosmetice”,  domeniului de masterat „Chimie”,  învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Științe și Mediu, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează solicitarea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic privind desfășurarea activităților educțional-formative în sistem hibrid.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează solicitarea Facultăţii de Inginerie privind modificarea structurii anului universitar 2021-2022 pentru anii terminali conform Anexei.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează menținerea în activitatea didactică după îndeplinirea vârstei standard de pensionare în calitate de, titular în Departamentul de Administrarea Afacerilor, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, a doamnei conf. univ. dr. ing. EDIT LUKÁCS, până la finele anului universitar 2021 – 2022, în conformitate cu prevederile art. 4 din Metodologia privind menținerea calității de cadru didactic sau de cercetare titular după împlinirea vârstei de pensionare și reîncadrarea personalului didactic pensionat, aprobată prin Hotărârea Senatului universitar nr. 175/2020, Anexa 1.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa Modificarea structurii anului universitar 2021-2022 pentru anii terminali la Facultatea de Inginerie

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email