UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 33/18.03.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 18 martie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:


Art. 1. Se avizează Metodologia privind organizarea și desfășurarea procesului de selectare și alegere a structurilor de conducere a Școlilor Doctorale de la IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (Anexa 1).
Metodologia se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează Regulamentul instituţional privind organizarea şi funcţionarea studiilor universitare de doctorat în şcolile doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi (Anexa 2).
Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a programului de studii universitare de masterat „Inginerie și management în alimentație publică și agroturism”, domeniul de masterat „Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală”, învăţământ cu frecvență,  de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează propunerea Departamentului de Învăţământ la Distanţă şi Frecvenţă Redusă ca activitățile didactice ID/IFR din semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022 să se desfășoare online sincron (pe platforma MTeams) și asincron prin alte mijloace de comunicare (forum, e-mail etc.), cu excepția activităților de la specializarea Agricultură (IFR) Buzău, care se vor desfășura în sistem Blended Learning.
Noile standarde ARACIS sunt menționate în linkul următor: Standardele-ID-si-IFR-FINALA-20-sept.-20-v2.pdf (aracis.ro).
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se avizează solicitarea Facultății de Științe Medicale  și Comportamentale din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, privind susținerea examenului de finalizare a studiilor de către absolvenții programului de studii universitare de licență „Moașe”, promoția 2022 la Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Metodologia privind organizarea și desfășurarea procesului de selectare și alegere a structurilor de conducere a Școlilor Doctorale de la IOSUD – Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Anexa 2 Regulamentul instituţional privind organizarea şi funcţionarea studiilor universitare de doctorat în şcolile doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email