UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 10/31.01.2022

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 31 ianuarie 2022, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă Raportul anual privind activitatea pe anul 2021 a Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere avizul juridic pozitiv. (Anexa 1).

Art. 2. Se aprobă Procedura operațională de monitorizare a inserției absolvenților pe piața muncii, având în vedere avizul juridic pozitiv. (Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă evaluarea comisiei privitor la specialistul Costel Țapu care solicită efectuarea de activități didactice pe poziția de cadru didactic asociat invitat în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, având în vedere referatul de oportunitate, evaluarea candidatului, procesele verbale ale Consiliului Departamentului de Științe juridice și Hotărârea Consiliului Facultății de Drept și Științe Administrative.

Art. 4. Se aprobă componența comisiei „Euro 200”, la nivelul Universității Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere HG 297/2018 privind modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 269/2004, referitor la acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare, aprobate prin HG nr. 1294/2004, după cum urmează:
Președinte:

  • Conf. dr. ing.  Ciprian VLAD,

Membri:

  • Ec. Maricica FELEA,  
  • Ec. Nicolae SAVA,
  • Andreea ALEXA, consilier juridic,
  • Laura Veronica CHIRIAC, studentă anul III, Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie,
  • Aurelia HRISAFOPOL, Serviciul Secretariat.
     

 

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU


Anexa 1 Raportul anual privind activitatea pe anul 2021 a Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa 2 Procedura operațională de monitorizare a inserției absolvenților pe piața muncii, având în vedere avizul juridic pozitiv

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email