UGAL

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 22/19.03.2021

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 19 martie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează pozitiv, având în vedere avizul juridic pozitiv, Regulamentul de organizare și funcționare a Departamentului/Centrului ID/IFR. (Anexa 1)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează pozitiv, având în vedere avizul juridic pozitiv, Metodologia de organizare a programelor de studii la învățământul la distanță și la învățământul cu frecvență redusă. (Anexa 2)
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, având în vedere avizul juridic pozitiv, Procedura operațională privind asigurarea echivalenței activităților din planul de învățământ de la ID/IFR cu cele de la IF. (Anexa 3)

Art. 4. Se aprobă, având în vedere avizul juridic pozitiv, Procedura operațională privind monitorizarea și evaluarea procesului didactic și de comunicare la programele de studii ID/IFR. (Anexa 4)

Art. 5. Se avizează pozitiv, având în vedere avizul juridic pozitiv, solicitarea de menținere a calității de titular până la sfârșitul anului universitar 2020-2021 a domnului șef lucrări Adrian Mihail Nistor, cadru didactic titular în cadrul Departamentului Medicină dentară al Facultății de Medicină și Farmacie.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Regulamentul de organizare și funcționare a Departamentului/Centrului ID/IFR
Anexa 2 Metodologia de organizare a programelor de studii la învățământul la distanță și la învățământul cu frecvență redusă
Anexa 3 Procedura operațională privind asigurarea echivalenței activităților din planul de învățământ de la ID/IFR cu cele de la IF
Anexa 4 Procedura operațională privind monitorizarea și evaluarea procesului didactic și de comunicare la programele de studii ID/IFR

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email