UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 86/01.10.2020

 

Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de Administraţie, în data de 1 octombrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Administrative, Planul de măsuri al Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru anul universitar 2020-2021 în contextul Pandemiei de COVID-19, conform Anexei 1.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Administrative, Planul de curățenie și dezinfecție a cantinei, spațiilor de cazare și spațiilor comune (holuri, săli de lectură etc.), conform Anexei 2.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Administrative, Planul de curățenie și dezinfecție a spațiilor de învățământ și spațiilor comune (holuri, săli de sport etc.), conform Anexei 3.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Administrative, Instrucțiunile proprii cu privire la prevenirea și limitarea contaminării cu noul CORONAVIRUS SARS-Cov-2, conform Anexei 4.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Direcției Generale Administrative, Instrucțiunile de lucru pentru dezinfecția grupurilor sanitare, conform Anexei 5.


 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU
 

Anexa 1 Planul de măsuri al Universității „Dunărea de Jos” din Galați pentru anul universitar 2020-2021 în contextul Pandemiei de COVID-19.

Anexa 2 Planul de curățenie și dezinfecție a cantinei, spațiilor de cazare și spațiilor comune (holuri, săli de lectură etc.)

Anexa 3 Planul de curățenie și dezinfecție a spațiilor de învățământ și spațiilor comune (holuri, săli de sport etc.)

Anexa 4 Instrucțiunile proprii cu privire la prevenirea și limitarea contaminării cu noul CORONAVIRUS SARS-Cov-2

Anexa 5 Instrucțiunile de lucru pentru dezinfecția grupurilor sanitare
 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email