UGAL


 HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 3/18.1.2019



Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 18.1.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de licență Antreprenoriat în producția alimentară și introducerea în RNCIS a programului. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de licență Inginerie în nutriție aplicată și introducerea în RNCIS a programului. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Teatru și arte performative și introducerea în RNCIS a programului. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de masterat Pictură contemporană și introducerea în RNCIS a programului. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă Procedura operațională privind activitatea comisiei de verificare a dosarelor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, conform Anexei. Procedura se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, componența comisiei pentru susţinerea examenelor de disertație în anul universitar 2018 - 2019 (sesiunea februarie 2019, sesiunea iulie 2019 și sesiunea septembrie 2019), pentru programul de studii universitare de masterat Dreptul european al afacerilor, după cum urmează:

Preşedinte:
  • Conf. dr. Oana Gălăţeanu    
Membri:
  • Lect. dr. Adriana Stancu     
  • Lect. dr. Mirela Costache         
  • Lect. dr. Alexandru Bleoancă         
Secretar:
  • Asist. dr. Liliana Niculescu     
Membri supleanți:  
  • Prof. dr. Bogdan Ciucă
  • Conf. dr. Simona Gavrilă
  • Lect. dr. Cosmin Mihăilă


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa Procedura operațională privind activitatea comisiei de verificare a dosarelor de concurs pentru ocuparea posturilor didactice în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email