UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 2/17.1.2019



Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 17.1.2019,



HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, înființarea programului de studii universitare de licenţă Antreprenoriat în producția alimentară, domeniul Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală, valabil începând cu anul universitar 2019-2020. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licenţă Antreprenoriat în producția alimentară, domeniul Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală, valabil începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, înființarea programului de studii universitare de licenţă Inginerie în nutriție aplicată, domeniul Științe inginerești aplicate, valabil începând cu anul universitar 2019-2020. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se avizează, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licenţă Inginerie în nutriție aplicată, domeniul Științe inginerești aplicate, valabil începând cu anul universitar 2019-2020. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă Regulamentul privind iniţierea, aprobarea, monitorizarea şi evaluarea periodică a programelor de studii universitare de licenţă, de masterat şi doctorat din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, formele de învăţământ cu frecvenţă, cu frecvenţă redusă şi la distanţă, conform Anexei. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează Raportul de autoevaluare în vederea evaluării periodice a programului de studii universitare de licență Contabilitate și informatică de gestiune, domeniul Contabilitate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, având în vedere recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității. Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa Regulamentul privind iniţierea, aprobarea, monitorizarea şi evaluarea periodică a programelor de studii universitare de licenţă, de masterat şi doctorat din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, formele de învăţământ cu frecvenţă, cu frecvenţă redusă şi la distanţă

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email