UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 36/30.6.2017


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie, întrunit în data de 30.6.2017,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă înființarea extensiunii Facultății de Medicină și Farmacie la Venlo, Olanda.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea CSUD, modificarea comisiei de admitere la studiile universitare de doctorat, domeniile Economie și Management, pentru anul universitar 2017-2018. Noua componență a comisiei este următoarea:
  • Prof. dr. Daniela Ancuța Șarpe - președinte, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  • Prof. dr. habil. Liliana Mihaela Moga - membru, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  • Prof. dr. habil. Alexandru Căpățînă - membru, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi
  • Prof. dr. habil. Angela Eliza Micu - membru, Universitatea Ovidius din Constanța
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se aprobă închirierea spațiului situat în strada Domnească nr. 102, respectiv Corpul W, de către S.C. Quart Enterprises S.R.L., conform solicitării nr. 14140/6.06.2017.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4.
a) Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare  Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC), conform Anexei nr. 1. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
b) Se aprobă Statutul Centrului de Cercetare Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC), conform Anexei nr. 2. Statutul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5.
a) Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare  pentru Performanţă Umană (CCPPU), conform Anexei nr. 3. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
b) Se aprobă Statutul Centrului de Cercetare pentru Performanţă Umană (CCPPU), conform Anexei nr. 4. Statutul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6.
a) Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetări  Interdiciplinare în Educaţie (CCIEd), conform Anexei nr. 5. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
b) Se aprobă Statutul Centrului de Cercetări Interdiciplinare în Educaţie (CCIEd), conform Anexei nr. 6. Statutul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7.
a) Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare în Electronică, Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii (CCETIC), conform Anexei nr. 7. Regulamentul se transmite Senatului universitar spre aprobare.
b) Se aprobă Statutul Centrului de Cercetare în Electronică, Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii (CCETIC), conform Anexei nr. 8. Statutul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 8. Se aprobă Strategia Cercetării-Dezvoltării-Inovării (CDI) 2016-2020, conform Anexei nr. 9. Planul strategic se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 9. Se aprobă solicitarea sumei de 10 milioane lei de la Bugetul de Stat pentru achiziția unui imobil, care va servi la dezvoltarea proiectelor de antreprenoriat și sprijinirea transferului tehnologic din centrele de cercetare ale universității către mediu de afaceri.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 10. Se aprobă demararea procedurilor de achiziție pentru lucrările de reparații capitale la Corpul A, situat în strada Gării nr. 61-63, Galați.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 11. Se aprobă demararea procedurilor de achiziție pentru lucrările de reparații capitale la stadionul Portul Roșu, situat în strada Domnească nr. 155, Galați.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 12. Se aprobă plata debitului de 236.657,03 lei, rezultat din Hotarârea nr. 884/20.06.2017, definitivă, pronunțată de Curtea de Apel Bacău, în cadrul dosarului 1374/121/2016, debit compus din diferență de curs valutar și dobândă penalizatoare, calculată până la data de 30.06.2017.

Art. 13. Consiliul de Administrație ia act de solicitarea Direcției Generale Administrative privind modificarea organigramei. Solicitarea vizează transformarea următoarelor compartimente:
  • Compartimentul transport auto în Biroul transport auto;
  • Compartimentul administrativ în Biroul administrativ.

Art. 14. Se aprobă înființarea Serviciului voluntar pentru situații de urgență, în cadrul Direcției Generale Administrative, având în vedere prevederile Ordinului MAI nr. 96/2016, precum și măsura dispusă de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați în urma controlului efectuat la UDJG.
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 15. Se aprobă achiziția unui microbuz pentru transport persoane și a unei autoutilitare, care să asigure transportul cadrelor didactice și al studenților către Ismail, Ucraina.

RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Anexa nr. 1 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare  Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC)
Anexa nr. 2 Statutul Centrului de Cercetare Strategii de Dezvoltare a Sistemelor Economice Competitive (STRATEC)
Anexa nr. 3 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare  pentru Performanţă Umană (CCPPU)
Anexei nr. 4 Statutul Centrului de Cercetare pentru Performanţă Umană (CCPPU)
Anexa nr. 5 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetări  Interdiciplinare în Educaţie (CCIEd)
Anexa nr. 6 Statutul Centrului de Cercetări Interdiciplinare în Educaţie (CCIEd)
Anexa nr. 7 Regulamentul de organizare și funcționare al Centrului de Cercetare în Electronică, Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii (CCETIC)
Anexa nr. 8 Statutul Centrului de Cercetare în Electronică, Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii (CCETIC)
Anexa nr. 9 Strategia Cercetării-Dezvoltării-Inovării (CDI) 2016-2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email