UGAL

MDRAPFE: Toate apelurile cu termen limită deschise la acest moment vor fi prelungite cu o săptămână
 
Conform unui comunicat MDRAPFE, ca urmare a eforturilor depuse de specialişti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), a fost pus la dispoziţia personalului abilitat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE) un serviciu web pentru validarea datelor necesare în Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor.
Astfel, sistemul MySMIS2014 utilizat de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene poate fi folosit de către solicitanții de fonduri europene, inconvenienţele de accesare fiind înlăturate.
 
MDRAPFE a menționat că soluţia identificată este una tranzitorie, la nivelul M.A.I. fiind continuate activităţile pentru remedierea tuturor disfuncţionalităţilor înregistrate, până la repunerea în funcţiune a sistemului în integralitatea sa.
 
Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari afectați, MDRAPFE anunță că perioada depunerii de proiecte pentru apelurile cu termen limită deschise la acest moment în MySMIS2014 va fi prelungită cu o săptămână.
 
Sursa: MDRAPFE
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email