UGAL

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar (OI) pentru implementarea Axei Prioritare 1 a POR, lansează metodologia pentru scrisoarea de intenție în vederea identificării expresiilor de interes din partea potențialilor beneficiari, respectiv entitățile de inovare și transfer tehnologic (ITT) și parcuri științifice și tehnologice (PST), care intenționează să aplice pentru finanțare din POR – Axa prioritară 1  "Promovarea transferului tehnologic".
 
Mentionam faptul că lansarea apelului pentru scrisori de intenție reprezintă o etapă din procesul de elaborare a Documentului Cadru Regional (DCR), care ulterior finalizării va fi avizat de Consorțiul Regional de Inovare (CRI) și aprobat de Consiliul de Dezvoltare Regională (CDR).
 
După finalizarea acestei etape, se va lansa Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte aferent Axei 1 din POR 2014-2020.  
 
Având în vedere cele menționate mai sus, vă rugăm să ne transmiteți până la data de 20 martie 2017,  scrisoarea de intenție completată conform documentului anexat, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., numai în cazul în care intenționati să aplicati în cadrul AP 1 din POR 2014-2020.
 
De asemenea, vă informăm că vom organiza în cursul lunii martie intalniri de lucru judetene, care vor avea ca scop informarea potentialilor beneficiari dar si a partenerilor locali/regionali cu privire la elaborarea Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est, implementarea AP 1 din POR 2014-2020, elaborarea Documentului Cadru Regional.
 
Metodologia privind redactarea si transmiterea Scrisorii de intentie o puteti consulta aici.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email