UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 348 din 17 noiembrie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 148 din 9.11.2022 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 17 noiembrie 2022, ora 12.00, (conform ordinii de zi), la care au participat 62 dintre cei 82 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, cu unanimitatea voturilor exprimate, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul Biroului Juridic și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ al Școlii doctorale de Științe Socio-Umane, valabil în anul universitar 2022-2023.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul Biroului Juridic și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ al Școlii doctorale de Științe Biomedicale, valabil în anul universitar 2022-2023.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație coroborat cu avizul Biroului Juridic, statele de funcții ale școlilor doctorale de Științe Socio-Umane, de Științe Biomedicale, de Inginerie Mecanică și Industrială, de Ştiințe Fundamentale și Inginerești, valabile în anul universitar 2022-2023.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email