UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 105 din 10 martie 2022

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare aleSenatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 22/24.02.2022 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

În urma rezultatului votului electronic, cu termen limită 10 martie 2022, ora 14.30, (conform ordinii de zi), la care au participat 51 dintre cei 69 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu majoritatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, înființarea, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, a programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul proiectelor, forma de învățământ cu frecvență, domeniul de licență pe care se fundamentează programul de studii Management, începând cu anul universitar 2021-2022.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ aferent programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Managementul proiectelor, din cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email