UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 248 din 23 septembrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 97/20.9.2021 înaintată Președintelui Senatului, sub semnătura Rectorului univeristății, 

 

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în plen, în data de 23 septembrie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. unic. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea Art.8 al Regulamentului de Organizare și de Funcționare a Departamentului de Învățământ la Distanță și Învățământ cu Frecvență Redusă (DIDIFR)/ Centrului de Învățământ la Distanță și Învățământ cu Frecvență Redusă (CIDIFR), aprobat prin Hotărărârea Senatului nr. 101/2.4.2021, astfel:

„Conducerea operativă a DIDIFR/CIDIFR este asigurată de un director cu responsabilități manageriale pentru întregul proces ID/IFR desfășurat la nivelul instituției de învățământ superior. Funcția de director DIDIFR/CIDIFR este asimilată cu funcția de director de departament.

Potrivit standardelor ARACIS, directorul trebuie să dispună de calificare și de experiență dovedită în tehnologia ID/IFR.

Directorul DIDIFR/CIDIFR este numit de Rectorul Universității, cu avizul Consiliului de Adminsitrație al Universității și validat de Senatul Universității. El propune spre aprobare Consiliului Departamentului/Centrului, Consiliului de Administrație al Universității și Senatului Universității organigrama DIDIFR/CIDIFR.”

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email