UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 191 din 9 septembrie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 87/03.09.2021 și 88/06.09.2021, înaintate Senatului sub semnătura Rectorului universității, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 9 septembrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ al programului de studii universitare de licenţă Antreprenoriat în producția alimentară, domeniul de licență: Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală, forma de învățământ cu frecvență, durata studiilor - 4 ani, de la  Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, începând cu anul universitar 2021 - 2022.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare al programului de studii universitare psihopedagogice - Nivel I și Nivel II, domeniul Științe ale educației, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, actualizarea Anexei 1 a Regulamentului propriu de recunoastere a perioadelor de studii sau de plasament efectuate în cadrul mobilităților Erasmus. (Anexă)

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email