UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 170 din 9 august 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Adreselor Consiliului pentru studiile universitare de doctorat nr. 18219, nr. 18221 și nr. 18222  din 28.7.2021 înaintate Senatului universitar, sub semnătura directorului CSUD al IOSUD-UDJG, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 9 august 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, afilierea cu activitatea de conducere de doctorat, la Școala doctorală de Științe socio-umane, din cadrul IOSUD-UDJG, a doamnei conf. univ. dr. habil. VÎRLĂNUȚĂ A. Florina-Oana, conducător de doctorat în domeniul Management.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, afilierea cu activitatea de conducere de doctorat, la Școala doctorală de Științe socio-umane, din cadrul IOSUD-UDJG, a domnului conf. univ. dr. habil. SANDACHE O. CRISTIAN, conducător de doctorat în domeniul Istorie.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului juridic, solicitările de întrerupere a studiilor doctorale pentru o perioadă de 12 luni (1.7.2021-30.6.2022), formulate de următorii studenți doctoranzi:

  • SECIUREANU C. Mihai, anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă;
  • STINGHERU G. Cristian, anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare cu taxă.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email