UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 169 din 9 august 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 73/26.7.2021 și 75/30.7.2021, înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 9 august 2021, cu majoritatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Interpretare muzicală – Canto, domeniul de licență Muzică, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arte, valabil începând cu anul universitar 2021-2022.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planurilor de învățământ pentru următoarele programe de studii universitare de masterat de la Facultatea de Arte, valabile începând cu anul universitar 2021-2022:

  1. Teoria și practica spectacolului liric, domeniul de masterat Muzică, învățământ cu frecvență.
  2. Teatru și arte performative, domeniul de masterat Teatru și artele spectacolului, învățământ cu frecvență.

Art. 3. Se aprobă, la solicitarea Facultății Transfrontaliere, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei pentru cercetare științifică a Senatului universitar, înființarea Centrului de Cercetare „Limba Noastră” – CCLN.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere, modificarea denumirii Departamentului de Științe generale din cadrul Facultății Transfrontaliere în Departamentul de Știinte socio-umane.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email