UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 156 din 9 iulie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Adresei nr. 16195 din 5.7.2021, înaintată Senatului universitar, sub semnătura Directorului DFCTT;
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 59/20.6.2021, nr. 63 și nr. 64/5.7.2021, înaintate Senatului universitar, sub semnătura Rectorului universității, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 9 iulie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea cursului de formare continuă Abordări socio-emoționale în predarea on-line, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehonologic, precum și planul de învățământ aferent acestui curs.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, modificarea structurii anului universitar 2020-2021 pentru anii terminali, pentru programele de studii universitare de masterat din cadrul Facultății de Inginerie, sesiunea septembrie 2021, ca urmare a introducerii etapei de verificare antiplagiat a lucrărilor de disertație. (Anexă)

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea doamnei BIZĂU Mihaela Valeria, absolventă a programului de studii universitare de licență Limbi moderne aplicate (engleză, franceză) - program de studii lichidat, din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța, promoția 2008, de a susține examenul de finalizare a studiilor universitare în cadrul Facultății Transfrontaliere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

 

Anexă: Modificarea structurii anului universitar 2020-2021 pentru anii terminali, pentru programele de studii universitare de masterat din cadrul Facultății de Inginerie, sesiunea septembrie 2021

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email