UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 155 din 7 iulie 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 57/22.6.2021 înainată Senatului universitar, sub semnătura Rectorului universității, 

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 7 iulie 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea programului de studii universitare de masterat Consiliere școlară și integrarea persoanelor cu CES, domeniul de masterat Științe ale educației, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, precum și planul de învățământ aferent acestui curs.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea cursului de formare continuă Antreprenoriat digital, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehonologic, precum și planul de învățământ aferent acestui curs.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea cursului de formare continuă Inițiere în antreprenoriat, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, precum și planul de învățământ aferent acestui curs.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email