UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 136 din 28 mai 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 42 din 17.05.2021, înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 28 mai 2021,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea în cadrul Facultății Transfrontaliere, a programului de studii universitare de masterat Securitate vamală și transfrontalieră (la Chișinău), domeniul de masterat Drept, învățământ cu frecvență. Totodată, se aprobă planul de învățământ aferent programului sus-menționat și transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificărilor aferente programului de studii universitare de masterat Securitate vamală și transfrontalieră (la Chișinău), în vederea înscrierii acestora în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior. 

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea, în cadrul Facultății Transfrontaliere, a programului de studii universitare de licență Drept european și internațional (la Chișinău), domeniul de licență Drept, învățământ cu frecvență. Totodată, se aprobă planul de învățământ aferent programului sus-menționat și transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificărilor aferente programului de studii universitare de licență Drept european și internațional (la Chișinău), în vederea înscrierii acestora în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior. 

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea, în cadrul Facultății Transfrontaliere, a programului de studii universitare de licență Kinetoterapie și motricitate specială (la Chișinău), domeniul de licență Kinetoterapie, învățământ cu frecvență. Totodată, se aprobă planul de învățământ aferent programului sus-menționat și transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificărilor aferente programului de studii universitare de licență Kinetoterapie și motricitate specială (la Chișinău), în vederea înscrierii acestora în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior. 

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea, în cadrul Facultății Transfrontaliere, a programului de studii universitare de licență Management în sport (la Chișinău), domeniul de licență Management în sport, învățământ cu frecvență. Totodată, se aprobă planul de învățământ aferent programului sus-menționat și transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificărilor aferente programului de studii universitare de licență Management în sport (la Chișinău), în vederea înscrierii acestora în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior. 

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Kinetoterapie și motricitate specială, domeniul de licență Kinetoterapie, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport, începând cu anul universitar 2021-2022.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, a programului de studii universitare de licență Management în sport, domeniul de licență Management în sport, învățământ cu frecvență. Totodată, se aprobă planul de învățământ aferent programului sus-menționat și transmiterea către Autoritatea Națională pentru Calificări pentru validarea calificărilor aferente programului de studii universitare de licență Management în sport, în vederea înscrierii acestora în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior. 

Art. 7. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, înființarea, în cadrul Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic, a cursului de formare continuă Educație fizică pentru evaluarea capacităților motrice la examenele de admitere. Totodată, se aprobă planul de învățământ aferent acestui curs de formare continuă.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email