UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 135 din 28 mai 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG
Hotărârii Consiliului de administrație nr. 41 din 17.05.2021, înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 28 mai 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, coroborat cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie electrică, din cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD - UDJG, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, coroborat cu recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare a domeniului de studii universitare de doctorat Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, din cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești a IOSUD - UDJG, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email