UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 125 din 14 mai 2021

 

În baza:
Legii educației naționale nr. 1/2011;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG
Hotărârilor Consiliului de administrație nr. 35/26.04.2021 și nr. 38/10.05.2021, înaintate Senatului, sub semnătura Rectorului universității,

 

Senatul universitar, prin vot electronic, în data de 14 mai 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea prorectorului responsabil cu activitatea de cercetare, dezvoltare, inovare și parteneriatul cu mediul economico-social, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei pentru cercetarea științifică a Senatului universitar, Procedura COLECTAREA ȘI RAPORTAREA REZULTATELOR ACTIVITĂȚII CDI (cod PO CCDI-01), revizia 1. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea Direcției Generale Administrative, prin Direcția Patrimoniu, privind încheierea unui act adițional la contractul de vânzare nr. 1687/03.04.2020, autentificat prin încheierea nr. 687/03.04.2020, prin care să se acorde CNFR NAVROM SA (având în vedere absorbția Navrom River SRL de către CNFR NAVROM SA) dreptul de servitute urbană asupra imobilului situat în municipiul Galați, str. Portului nr. 23, lot 3, format din teren curţi-construcţii, în suprafaţă real măsurată de 60 mp şi construcţia, edificată pe acest teren, respectiv C14 - construcţii anexă, cu destinaţia centrală termică, pentru a se avea acces la centrala termică pentru citirea contoarelor și pentru efectuarea oricăror lucrări/ verificări/ servicii la centrala termică, intervenții în caz de avarie, reparații și mentenanță.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea Facultății de Arte de modificare a criteriilor și a tematicii pentru concursul de admitere 2021, pentru ciclul I de studii universitare de licență și pentru ciclul II de studii universitare de masterat. (Anexa 2)

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Taxele de studii și pentru servicii prestate, pentru anul universitar 2021-2022. (Anexa 3)

 

Anexa 1: Procedura COLECTAREA ȘI RAPORTAREA REZULTATELOR ACTIVITĂȚII CDI (cod PO CCDI-01), revizia 1

Anexa 2: Criteriile şi tematica pentru concursul de admitere 2021 la Facultatea de Arte, pentru ciclul I de studii universitare de licență şi ciclul II de studii universitare de masterat

Anexa 3: Taxele de studii și pentru servicii prestate, pentru anul universitar 2021-2022

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email