UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 5 din 15 ianuarie 2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 15 ianuarie 2021, 

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1.  Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, la propunerea Consiliului de administrație, Procedura pentru susținerea online a activităților de evaluare a studenților, conform Hotărârii Consiliului de administrație nr. 3 din 13.1.2021. (Anexă)

Art 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului Școlii doctorale de Științe biomedicale, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD – UDJG, afilierea doamnei conf. univ. dr. habil. CIOBOTARU I. Oana-Roxana, de la Facultatea de Medicină și Farmacie, în calitate de conducător de doctorat în domeniul Medicină, la Școala doctorală de Științe biomedicale a IOSUD-UDJG.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea directorului CSUD, cu avizul pozitiv al Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, cererea de întrerupere a studiilor universitare de doctorat pentru o perioadă de 24 de luni (01.01.2021-31.12.2022), formulată de domnul HOBJILĂ V. Alin-Daniel, doctorand în anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă.

Art. 4.Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, solicitarea formulată de doamna conf. univ. dr. ing. STOICA Maricica, de la Departamentul de Științe aplicate al Facultății Transfrontaliere, de a desfășura activități didactice, în regim de plata cu ora (45 de ore), în cadrul Departamentului de Inginerie, din Facultatea de Economie, Inginerie și Științe Aplicate a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, Republica Moldova, în semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021. 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexă - Procedura pentru susținerea online a activităților de evaluare a studenților

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email