UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 160 din 24 noiembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 24 noiembrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planurile de învățământ și statele de funcții aferente cursurilor organizate la școlile doctorale din cadrul IOSUD-UDJG, valabile începând cu anul universitar 2020-2021.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, organizarea unei sesiuni suplimentare de admitere pentru Extensiunea Enna din Italia a Facultății de Medicină și Farmacie, care se va desfășura în regim on-line, în data de 10 decembrie 2020. Sesiunea suplimentară se va organiza doar dacă rămân locuri neocupate în urma admiterii din luna noiembrie 2020. La această sesiune suplimentară pot participa, pe bază de cerere, doar candidații care s-au înscris în sesiunea din noiembrie 2020, dar care nu s-au putut prezenta la concurs din motive medicale.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Biroului Juridic, prelungirea termenului de plată a taxelor de școlarizare pentru studenții înmatriculați la taxă, până la data de 30 noiembrie 2020, fără operarea exmatriculării acestora și fără aplicarea de penalități de întârziere, având în vedere contextul economic actual, generat de dinamica evoluției situației epidemiologice SARS-CoV-2, la nivel național și internațional, precum și faptul că interesul public general reclamă adoptarea unor noi măsuri care să permită autorităților publice să intervină eficient și cu mijloace adecvate pentru gestionarea crizei.

Art. 4. Se aprobă cererea de prelungire cu 6 luni a duratei studiilor doctorale (01.10.2020-31.03.2021), formulată de SPÂNU V. Gianina-Cornelia (ȘTEFAN), doctorandă, domeniul Inginerie mecanică, anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat.

Art. 5. Se aprobă cererea de întrerupere a studiilor doctorale pentru 12 luni (01.10.2020-30.09.2021), formulată de IVAN M. Ionica, doctorandă, domeniul Management, anul III, forma de învățământ cu frecvență redusă, forma de finanțare buget fără bursă, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email