UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 159 din 12 noiembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în ședință extraordinară, în data de 12 noiembrie 2020,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. În vederea implementării dispozițiilor Hotărârii Guvernului nr. 935/2020 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și nr. 3 la Hotărârea Guvernului nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, la nivelul angajatorului Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, personalul didactic auxiliar va fi împărțit în două grupe, conform planificării șefului ierarhic, pentru ca ora de începere a programului de lucru, pentru fiecare grupă, să fie 800, respectiv 900.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, coroborat cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, având în vedere și recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Compartimentul Calitate, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Traducere și interpretare (RO/EN/FR) - Chișinău, domeniul de licență  Limbi moderne aplicate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, propunerea Biroului Electoral al Universității de invalidare a procesului electoral desfășurat în perioada 6-15 octombrie 2020, pentru alegerea unui membru în Senatul universității, loc vacant la Departamentul de Istorie, Filosofie și Sociologie din cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie.

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, schimbarea denumirii Aula Magna din Campusul Științei, strada Domnească nr. 111, în Aula „Alexandru Ioan Cuza”. 

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD-UDJG, afilierea domnului conf. univ. dr. ing. Gheorghe GURĂU, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie, cu activitatea de conducere de doctorat, la Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești, din cadrul IOSUD-UDJG.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email