UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 142 din 9 octombrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 9 octombrie 2020,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, organizarea alegerilor pentru completarea locurilor vacante aferente Departamentului Inginerie Mecanică, în Consiliul Facultății de Inginerie, în perioada 06-15 octombrie 2020.

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, organizarea alegerilor pentru completarea locurilor vacante aferente Departamentului Știința alimentelor, Ingineria alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură, în Consiliul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, în perioada 06-15 octombrie 2020.

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cererile de prelungire a studiilor doctorale, formulate de studenții doctoranzi cuprinși în Anexa 1, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD–UDJG.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cererile de întrerupere a studiilor doctorale, formulate de studenții doctoranzi cuprinși în Anexa 2, conform rezoluției Consiliului pentru studiile universitare de doctorat al IOSUD–UDJG.

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cererea formulată de doamna conf. univ. dr. CHEȘCĂ Alina Beatrice, cadru didactic titular la Facultatea Transfrontalieră a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de a susține cursuri de limba engleză în cadrul Proiectului „Soluții inovatoare pentru universități și colegiul tehnic în vederea asigurării competitivității procesului educațional corelat cu domeniile de specializare inteligentă”, în regim de plata cu ora (6 ore/săptămână), la Universitatea „Danubius” din Galați, în anul universitar 2020-2021. 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexa 1: Solicitări de prelungire a studiilor doctorale
Anexa 2: Solicitări de întrerupere a studiilor doctorale

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email