UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 115 din 4 septembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 4 septembrie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, coroborat cu recomandarea formulată de către Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de către Compartimentul de calitate, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Medicină (în limba engleză), domeniul de licență, Sănătate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Medicină și Farmacie, în vederea autorizării provizorii de către Agenția Română de Asigurarea Calității în Invățământul Superior.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, conform solicitării Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, Metodologia de desfășurare a procesului de constituire a Consiliului pentru studiile universitare de doctorat (CSUD) al IOSUD-UDJG și Calendarul aferent acestuia, pentru mandatul 2020-2024. (Anexa 1 și Anexa 2)

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, la propunerea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat, noua componență a comisiei de admitere la studii doctorale din cadrul Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, domeniul Ingineria sistemelor, sesiunea septembrie 2020, după cum urmează:

Preşedinte:  Prof. univ. dr. habil. ing. Marian GĂICEANU
Membri: Prof. univ. dr. ing. Viorel MÎNZU
Conf. univ. dr. ing. Daniela CERNEGA 
Conf. univ. dr. ing. Răzvan ȘOLEA
Conf. univ. dr. ing. George IFRIM

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, majorarea cu 25% a tarifului brut pe oră aferent orelor prestate în regim de plata cu ora, pe baza contractelor de muncă de PO la toate facultățile, excepție făcând orele prestate în regim de plata cu ora, pe baza contractelor de PO încheiate pentru activitățile didactice prestate în cadrul Extensiunii Enna a  Facultății de Medicină și Farmacie.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, conform legii, numărul maxim de 560 ore/an care poate fi prestat în regim de plata cu ora, pe baza contractelor de muncă de PO, în anul universitar 2020-2021.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexa 1: Metodologia de desfășurare a procesului de constituire a consiliului pentru studiile universitare de doctorat (CSUD) al IOSUD-UDJG, pentru mandatul 2020 - 2024

Anexa 2: Calendarul de desfășurare a procesului de constituire a consiliului pentru studiile universitare de doctorat (CSUD) al IOSUD-UDJG pentru mandatul 2020 - 2024

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email