UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 114 din 3 septembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 3 septembrie 2020,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al  Consiliului de administrație, modificarea Regulamentului de organizare şi de funcţionare a Consiliului calității (CC) din cadrul Universității ”Dunărea de Jos” din Galați. (Anexă)

Art. 2. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea Direcției Generale Administrative de modificare a articolului unic al Hotărârii Consiliului de Administrație nr. 49/15.06.2020 privind indicatorii tehnico-economici la obiectivul de investiții Reabilitarea Corpului J. Astfel, valoarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții Reabilitarea Corpului J, planificat a fi realizat în perioada 2020-2021 din sumele deblocate din soldul inițial, este de 5,266,413.19 lei cu TVA, conform DALI ( Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție) finalizat la data de 31.07.2020.

Art. 3. Ca urmare a solicitării Direcției Generale Administrative privind avizarea indicatorilor tehnico-economici ai investițiilor planificate a fi realizate în anul 2020 din soldul inițial, în valoare de 2.000.000 lei, rezultați din deblocarea de către Ministerul Educației și Cercetării din sold inițial a sumei de 2.000.000,00 la alte tipuri de investiții cu excepția achizițiilor de clădiri, conform Filei de Plan nr. 3405/DGE/21.08.2020, se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea privind avizarea cheltuirii sumei respective pentru execuția lucrărilor aferente obiectivelor de investiții demarate în anul 2020, din soldul inițial, în funcție de gradul de execuție al lucrărilor, respectiv:

  1. Reabilitarea rețelelor termice tur-retur și a rețelei de canalizare;
  2. Reabilitarea Corpului J;
  3. Reabilitarea termică a Corpurilor: SA, SB, SC, SD, SE;
  4. Reabilitarea corpului Bibliotecă din strada Gării  nr.59-61.

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, solicitarea Direcției economice privind transferul sumelor din sursele din care au rămas, la finele anului 2019, în sursa de Venituri Proprii ale Univerității „Dunărea de Jos” din Galați, în care a fost primit bugetul aprobat din soldul inițial, respectiv transferul sumelor solicitate și aprobate de Ministerul Educației și Cercetării pentru utilizarea creditelor bugetare din soldul inițial în valoare de 4.048.490 lei, la lucrări de investiții, pe anul în curs, și la bunuri și servicii.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Anexa 1: Regulamentul 2020 de organizare şi de funcţionare a Consiliului calității

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email