UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 103 din 22 iulie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 22 iulie 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, Procedura pentru arhivarea în depozitul digital a lucrărilor de finalizare a studiilor și a înregistrărilor de la susținerea online din anul universitar 2019-2020. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății Transfrontaliere, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Istorie și patrimoniu în Europa Centrală și de Est (Chișinău), domeniul de masterat Istorie, forma de învățământ cu frecvență.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Istorie și patrimoniu în Europa Centrală și de Est (Chișinău), domeniul de masterat Istorie, forma de învățământ cu frecvență.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări în vederea validării calificării aferente programului de studii universitare de masterat Istorie și patrimoniu în Europa Centrală și de Est (Chișinău) și  înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, solicitarea Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, de modificare a structurii anilor de studiu terminali. (Anexa 2)

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Biroului Juridic al universității, solicitarea Facultății Transfrontaliere de prelungire a calendarului de admitere, până la data de 18 septembrie 2020.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Procedura pentru arhivarea în depozitul digital a lucrărilor de finalizare a studiilor și a înregistrărilor de la susținerea online din anul universitar 2019-2020
Anexa nr. 2 Structura anilor de studiu terminali la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email