UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 97 din 24 iunie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 24 iunie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, modificarea componenței Comisiei pentru completarea și actualizarea Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în sensul ocupării celor cinci locuri rămase vacante după alegerile structurilor de conducere la nivelul universității.
Componența nominală a comisiei este următoarea:

Nr. crt. Numele și prenumele Comisia de specialitate a Senatului
Președintele comisiei
1. Prof. univ. dr. ing. FETECĂU Cătălin Președintele Senatului
Membrii comisiei
2. Prof. univ. dr. IVAN Gheorghe Comisia juridică și de etică
3. Lector univ. dr. STANCU Adriana
4. Conf. univ. dr. ing. CIORTAN Sorin
5. Prof. univ. dr. habil. POPA Anișoara
6. Studentă doctorandă CĂLMUC Mădălina Comisia pentru activitatea studenților și probleme sociale
7. Studentă IANCU Andra
8. Prof. univ. dr. ing. VIZIREANU Camelia Comisia didactică și de calitate
9. Conf. univ. dr. GURĂU Gabriela
10. Prof. univ. dr. ing. habil. RÂPEANU Gabriela Comisia pentru cercetare științifică
11. Prof. univ. dr. ing. habil. APRODU Iuliana
12. Conf. univ. dr. LUKACS Edit Comisia pentru bază materială, buget și finanțe
13. Conf. univ. dr. VÎRLĂNUȚĂ Florina Oana
14. Conf. univ. dr. LISĂ Elena Lăcrămioara Comisia organizatorică și Cancelaria Senatului
15. Conf. univ. dr. CENAC Oana Magdalena

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, Regulamentul privind înființarea și dezvoltarea de start-up-uri la nivelul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 1)

Art. 3. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, cererea formulată de FRĂTIȚA Michael, student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Mecanică și Industrială, beneficiar de bursă Erasmus+, privind încadrarea sa în categoria de „forță majoră”,  urmare a faptului că, din cauza pandemiei COVID-19, universitatea gazdă și-a suspendat activitatea.

Art. 4. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, componența Comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2020, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG. (Anexa 2)

Art. 5. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, componența Comisiei de contestații pentru admiterea la studii universitare de doctorat, în anul 2020, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG. (Anexa 3)

Art. 6. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, componența Comisiei de înscriere pe IOSUD-UDJG, pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2020, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD-UDJG. (Anexa 4)

Art. 7. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Calendarul de desfășurare a concursului de admitere la programele de studii universitare de licență și masterat, la Facultatea Transfrontalieră, în anul 2020. (Anexa 5)

Art. 8. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, repartizarea locurilor alocate Facultății Transfrontaliere, pe programe de studii universitare de licență și de masterat, la admiterea din anul 2020. (Anexa 6)

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Regulamentul privind înființarea și dezvoltarea de start-up-uri la nivelul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 2 Componența Comisiilor de admitere la studii universitare de doctorat în anul 2020
Anexa nr. 3 Componența Comisiei de contestații pentru admiterea la studii universitare de doctorat, în anul 2020
Anexa nr. 4 Componența Comisiei de înscriere pe IOSUD-UDJG, pentru admiterea la studii universitare de doctorat în anul 2020
Anexa nr. 5 Calendarul de desfășurare a concursului de admitere la programele de studii universitare de licență și masterat, la Facultatea Transfrontalieră, în anul 2020
Anexa nr. 6 Repartizarea locurilor alocate Facultății Transfrontaliere, pe programe de studii universitare de licență și de masterat, la admiterea din anul 2020

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email